Hoppa till sidans innehåll

Ullmaxförsäljning

24 SEP 2019 11:16
Många är redan bekanta med Ullmax fina funktionskläder för träning, friluftsliv eller till vardags. Vi kommer att sälja även denna säsong.
  • Uppdaterad: 24 SEP 2019 11:16

Försäljningsmål

Alla familjer som har aktiva barn och ungdomar (juniorer och seniorer) i Hägglunds Ski Team deltar i försäljningen av Ullmaxprodukter. Klubbens förtjänst uppgår till 30% av försäljningspriset.

Försäljningsperiod

Försäljningen sker i huvudsak under hösten där ordern till Ullmax skickas in löpande när vi nått nivån för fraktfritt. För leverans innan jul ska beställning läggas senast 8 december. Vi kommer även att göra en beställning under 2020 som skickas in i slutet av vecka 8 för leverans innan sportlovet.

Produkter

Produktkataloger och orderblad finns i Skyttis kafeteria samt på Ullmax hemsida. Det finns även en del plagg på Ullmax hemsida som inte finns med i katalogen.

Beställningar  

Skapa en egen användare på Ullmax.se och koppla den till Hägglunds Ski Team. Där kan du lägga in dina ordrar och skicka till mig när det är klart. Du som sålt tidigare finns redan registrerad som säljare och kan använda dina befintliga uppgifter. Lägg gärna in beställningen så snart du kan så reserveras varan hos Ullmax och det finns därmed ingen risk att varan är slut. Bonus i form av en ullmössa erhålls när din försäljning uppgår till 3 000 kr.

Kataloger och orderblad finnas i kafeterian på Skyttis samt på Ullmax hemsida. Det går även att skicka en länk till köpare så att de själva kan lägga in beställningen. Information finns när du är inloggad på Ullmax hemsida.

När du är klar med dina beställningar trycker du på knappen ”Spara och Skicka”. När beställningarna från Hägglunds Ski Team uppgår till 15 000 kr (=fraktfritt) skickas de till Ullmax. Leveransen sker till min hemadress, jag meddelar respektive säljare när varorna tas med till Skyttis. Betalning av varorna görs till mig ett par veckor efter leverans.

Vid varje leverans erhålls även en retursedel, kontakta mig om något behöver bytas eller reklameras.

Everyday by Ullmax

Nytt för i år är att Ullmax skapat konceptet Everyday by Ullmax, där det finns basic sockar och kalsonger. Det går även bra att beställa från det sortimentet. Separat katalog för detta finns i Skyttis kafeteria samt på hemsidan.

Information till ullmaxsäljare 2019

ULLMAX

Lycka till med försäljningen och hör av er med eventuella frågor!

Jenny Öhman

070-323 94 33

This is a mailto link

Skribent: Urban Edlund
Epost: This is a mailto link

fb

guldpartners

 

 NYA intersport 2-radiga i bildfil

  

 fjällräven logo

 

naturkompaniet logo 

 

 ulf_nylanders_bilar logo 

  

 

 

 silverpartners

 

 holmen logo

 

 norra skogsagarana logo

 

 eurocon logo

 

 Garageportexperten_Logo350  

 

mäklarhuset logo

 

 bosch rexroth logo 

bronspartners

 

trimtex logo

  

Postadress:
Hägglunds Ski Team SK - Skidor
Hägglunds Ski Team SK, Åvägen 19
89151 Örnsköldsvik

Kontakt:
Tel: +4666054450
E-post: info@hagglundsskitea...

Se all info